Google StadiaNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Watch Dogs: Legion Online dostane i crossplay! | Novinka

Minulý týden jsme konečně dostali ve Watch Dogs: Legion Online mód! Alespoň tedy pro konzole, verze pro PC přijde později. V online módu si můžete zahrát coop až se třemi kamarády a vydat se prozkoumávat Londýn, plnit speciální mise, anebo vyzkoušet různé gamemody. Aktuálně bohužel nepodporuje crossplay, takže si můžete zahrát pouze se hráčema na stejné platformě. Vývojáři však potvrdili, že crossplay i cross-gen-play přibude v jednom z dalších updatů. Samotný online mód je zcela zdarma.

Mezi další gamemody ve Watch Dogs: Legion Online patří PvP Spiderbot Arena. Tam se utkáte jako spiderbot proti třem až sedmi dalším spiderbotům ve free-for-all deathmatchi. Dále budete moci hrát speciální coop mise, maximálně ve čtyřech hráčech. 23. března se otevřou složitější Tactical Ops mise, které si zahrajete minimálně ve třech, a budou mnohem složitější než normální coop mise. Bez komunikace a spoluprácete tam vítězství nedosáhnete.

Spolu s onlinem přichází do hry i dvě nové singleplayer DLC mise. Ty jsou dostupné pro ty, kteří vlastní Season Pass. V misi Guardian Protocol budete řešit problém s algoritmem, kterým může umělá inteligence přepisovat a ignorovat lidská rozhodnutí. Ozbrojené drony se tak mohou proměnit v neovládané zabijáky. V misi Not In Our Name se budete zabývat hackerskou skupinou využívající jméno DedSecu pro vlastní zisk.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Back to top button