NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Nový update pro War Thunder, co je nového? | Novinka

Ať už vás War Thunder baví, nebo ho z plné duše nenávidíte. Tak se všichni shodneme na tom, že Gaijin s novými vozidly rozhodně nešetří. A potvrzuje to i s novým updatem IXWA Strike. Ten nám opět nabídne nové lodě, tanky a letadla jejichž zkoumáním hráči stráví desítky a stovky hodin. Největším přírůstkem je pak řada jihoafrických vozidel, díky kterým dostal update své jméno.

Čeho všeho jsme se tedy dočkali?

Jak už jsem psal, tak jsme dostali hromadu pozemních vozidel. Pár dobrůtek ale obdrží i námořní kapitáni a piloti. Za Němce si teď můžete například vyzkoumat majestátní bitevní loď SMS Kaiser, hlavně je ale potěší vylepšené modely poškození na těchto plovoucích pevnostech. Letci si teď mohou poprvé zalítat s proudovým letadlem, který má měnitelnou geometrii křídla a je jím Su-17M2. Ti z vás, kteří hrají simulace, nebo prostě rádi pilotují přímo z kokpitu uvítají HUD pro moderní letouny. Mezi další zajímavá letadla, která byla přidána do do hry patří třeba Francouzský Mirage IIIE, nebo Vought F-8 Crusader, což je první Americký stíhač, který používal řízené střely jako hlavní výzbroj.

Kupa nových vozidel se také dostala do pozemních bitev. Nejvíc jich dostali Britové do jejichž výzkumného stromu přibylo několik lehkých a protiletadlových vozidel jako třeba pár variací SARC VI nebo Ratel, které doplňují tanky jako Olifant nebo TTD. Všechny původem z Jižní Afriky. Ke každému typu munice teď taky byla přidána animace, která hráčům lépe vysvětlí, jak daná střela funguje, a zároveň s tím byli vylepšeny efekty impaktu střel. Nejvíce si ale cením lepšího odlišení čerstvě rozbitých tanků, kterými můžete pohnout a těmi co jsou součásti mapy. Tanky se totiž od update New power po zničení nedespawnují a tak to může být na některých mapách peklo rozlišovat. War Thunder také prožil pár menších ekonomických změn a bugfixů.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Back to top button