NovinkyPC

Project: Magnum – nadějná looter-shooter hra vypadá skvěle

Dámy a pánové, držte si klobouky. Project: Magnum je nově oznámenou hrou od společnosti NAT Games, která ji vydá společně se studiem Nexon. Není to jediné dílo, které bylo představeno, ale zrovna tohle má podle mě obrovský potenciál. Trailer vypadá fantasticky. Jestli se tvůrci budou držet upoutávky, tak se máme rozhodně na co těšit. Hra vyjde v zemích celého světa kromě Číny.

Project: Magnum kombinuje několik prvků

Project: Magnum kombinuje RPG prvky se střílečkami z pohledu třetí osoby. To vše se odehrává ve sci-fi prostředí. K dispozici bude možnost využití unikátních schopností postavy, které budou určitě potřeba k poražení přerostlých bossů. A že jich nebude málo.

Futuristické prvky v kombinaci s nádherným prostředím dávají hře nezaměnitelný „ksicht“, tak doufejme, že má projekt našlápnuto posunout žánr looter-shooter zase o kousek dál. Já mu plně věřím a rozhodně si ho nenechám ujít. Online PvE střílečka zatím nemá pevné datum vydání a zatím ani nevíme, na které konzole vyjde, proto ji rozhodně budeme sledovat za vás. Takže vy zase sledujte nás, ať vám neuteče nějaká důležitá informace.

A abych nezapomněl. Na našem webu stále probíhá soutěž o hodnotné ceny. Body do soutěže naleznete nejen na našem webu, ale také na našem eshopu. Tak neváhejte a hrajte. Přece ty ceny nenecháte nám.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button