NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Vigor Chronicles: Perseverance přinese novou mapu, zbraně a další vychytávky

Vývojářské studio Bohemia Interactive se vytasilo s trailerem na nejnovější aktualizaci hry Vigor Chronicles: Perseverance. Aktualizace vyjde 2. února a přinese s sebou novou kapitolu, která umožní hráčům nahlédnout do příběhů postav z vesmíru Outlanders. Lootovací střílečku si můžeme zahrát na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Aktualizace představí hráčům zcela nový příběh a novou mapu. Do hry se také přidá nová zbraň a to brokovnice Remy M870 a dojde k přepracování několika dalších zbraní, především odstřelovacích pušek a brokovnic.

Každá nová sezóna se odehrává dle nového příběhu a hráči dostanou rady a tipy, jak si je vždy spojit s předchozím příběhem. Vše má fungovat jako skládačka, která ve výsledku utvoří jeden velký příběh, který se tak pomalu utváří během celého hraní.

Společně s aktualizací Vigor Chronicles: Perseverance je k dispozici i nový Battle Pass of Chronicles: Perseverance a v obchodech přibude i několik nových položek k prodeji.

Spousta z vás určitě hltá akční sérii HALO. Ale víte taky, že se chystá vlastní seriál? Podle traileru to bude slušná jízda, kde se s tím Master Chief rozhodně párat nebude.

Zdroj
Foto: Bohemia Interactive

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button