NovinkyPCPS4

Blizzard začal pracovat na nové AAA multiplayerové hře a hledá lidi | Novinka

Společnost Blizzard začala pracovat na zatím neoznámené AAA hře pro více hráčů. Dan John Cox (Senior Artist Blizzardu), vydal na svém Twitteru seznam 16 volných pozic, na které hledá grafiky, techniky, designéry nebo producenty. Blizzard očividně začíná oživení své značky myslet vážně, protože i na svých stránkách nyní hledá tzv. Combat Designéra na zatím neoznámený projekt.

Pokud přeložíme tweet Dana Coxe: „Můj tým hledá spoustu lidí na vážně cool neoznámený projekt. Máme pro vás nějaké speciální pozice. Tohle je ten nejlepší projekt a nejlepší tým, s jakým jsem kdy pracoval. Napište mi a já vám pošlu linky na pracovní pozice.“

https://twitter.com/danjohncox/status/1370137467685273603

Já jsem se kvůli tomu schválně podíval, jestli Blizzard těch pracovních pozic nenabízí více. A jen tak pro vás, nabízí. Blizzard hledá lidi po celém světě, takže pokud byste měli zájem a myslíte si, že jste pro tuto obrovskou herní společnost tím pravým, podívejte se zde na odkaz a třeba vás i něco zaujme.

O společnosti Blizzard

Blizzard Entertainment jevývojářská společnost, kterou založili Mike Morhaime, Allen Adham a Frank Pearce už v roce 1991. Některými svými hrami naprosto předběhli dobu. Především Warcraft III: Reign of Chaos z roku 2002 nastavil celý nový směr strategických fantasy her. Dalšími velice známými produkty jsou například Starcraft, Diablo, Overwatch a samozřejmě World of Warcraft.

V posledních letech ale společnost začíná docela bojovat s trpělivostí svých fanoušků. Vyvrcholilo to vydáním Warcraft III: Reforged, který měl do nového kabátu obléct Reign of Chaos i Frozen Throne. Nestalo se tak a hra byla pouze „lepším remasterem.“ Nyní se zdá, že ani po takovém omylu, jakým byl Reforged se společnost nevzdává a dělá i remaster Diablo 2.

Úspěšná novinka by ale mohla společnost oživit, takže uvidíme, jak nakonec nová AAA hra dopadne a zda bude vůbec někdy oznámena.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button