HryNintendoNovinkyPCPS4Xbox OneXbox Series X

Rogue Company. Nový rekrut: Seeker | Novinka

Ve středu 10. března proběhl restart serveru pro bezplatnou multiplayerovou hru s názvem Rogue Company. Tuto akční střílečku z pohledu třetí osoby má na svědomí vývojářská společnost First Watch Games. Hru si můžete zahrát na PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One a od 25. listopadu 2020 také na Xbox Series X / S.

Rogue Company vítá olympijského hrdinu

S novou aktualizací přichází také nový hrdina. Tenhle olympijský zázrak je nejnovějším přírustkem do rodiny darebáků. K dispozici je už celkem 18 hratelných charakterů.

Seeker byl povolán ředitelem a vyškolen dalším z hrdinů hry. Tím nebyl nikdo jiný než Kestrel. Seeker má jediný úkol. Pomoct s útokem na základnu Jackall´s Hollow. Jeho předností je průzkum terénu a sbírání informací o nepříteli. Hlavní zbraní je skládaný luk a šípy podél letové dráhy dokáži odhalit nepřátele. Takový povolený wallhack. No, když to vývojáři dovolují, tak proč ne. Jo a pasivní schopnost lukostřelby je, že se šípy odráží a odražený šíp způsobí o 60 % větší poškození. To může bolet. Seeker má k dispozici i další vychytávky jako například granáty, lehkou útočnou pušku a další věci.

A když nepomůže kulka nebo šíp mezi očima, tak prostě soupeře dorazíte klasicky po mafiánsku. Baseball forever.

Co se týká vlastností postavy, tak tam je to ještě malinko zajímavější. Tenhle mladej rošťák dost snese. V první linii se na něj všichni sesypou, tak dostal vlastnost Berserker a Life Drain. Takže asi nebude žádná sranda ho dostat. Seeker musí být i samozřejmě tichý. I vlastnosti pro šmíráka jsou tedy na skladě.

Popularita roste

Není pochyb, že tento relativní nováček ve světě coop games získává na popularitě. Hra je jednoduchá a snadno ovladatelná. Titul Rogue Company si u kritiků vyslechl převážně kladné hodnocení a od Metacritic vyfasoval krásné skóre 75/100. A my věříme, že hra se bude dále vyvíjet a bude moc konkurovat popularitou i takovým titulům jako například Fortnite

A když už se pořád bavíme o hrách, co zkusit sem tam i nějaký ten serál. Co říkáte na pokračování seriálu Lupin?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Back to top button