NovinkyPCPS4Xbox One

K Mezinárodnímu dni Žen vydal Hunt: Showdown speciální balíček

Společnost Crytek na Mezinárodní den žen vydala speciální balíček s různými sety do hry Hunt: Showdown. Balíček se dá zakoupit na Steamu za 29,85 euro (+/- 820 korun). Jak dlouho bude balíček ve slevě, zatím není známo. Takže pokud jste fanoušci série, neváhejte a rozšíření si zakupte, obsah je více než parádní.

V ceně jsou sety:

  1. Llorona´s Heir
  2. The Rat
  3. Zhong Kui
  4. The Arcane Archaeologist
  5. Louisiana Legacy
  6. Spirit of Nian

Co je Hunt Showdown?

Píše se rok 1895 a vy jste Hunter (Lovec), jehož úkolem je eliminovat divoká a děsivá monstra, která zamořila Louisianu. Můžete hrát buďto sami nebo v týmu a vaším cílem je pomocí stop nalézt onu příšeru a zabít ji. Ale pozor! I jiné skupiny Hunterů se můžou vydat na stejný lov, takže vás čeká souboj i s nimi. Vstupte do nebezpečného světa a připravte se na neuvěřitelně nebezpečný svět.

Hra je velice brutální a proto na Steamu je možné ji získat až od 18 let. Je to především proto, že se hra snaží udržet dobové drama. Příšery jsou navíc perfektně zpracovány a vaši soupeři můžou být stejně nebezpeční, ne-li nebezpečnější, než vy. Celkový dojem z PvP a PvE je také skvělý.

O jiných herních eventech jsme vás už informovali, podívejte se zde. Nyní zkoukněte ve videu, jak vypadá nový balíček a přeji krásný lov.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button