Novinky

The Day Before – ukázka soubojů | Novinka

Již několikrát jsme psali o nadcházejí survival zombie akci The Day Before. A nyní se k nám dostává ukázka soubojového systému, který vypadá více než slibně. Nějaký základní popis a první navnaďující trailer jsme tu už ukazovali, ale zde na videu se nám představují přímo bratrská dvojice vývojářů a tvůrců hry.

Ve videu se nám ukáže sličná Diana Patonova z vydavatelské společnosti Mytona, která má právě titul The Day Before na starosti. Hned v dalším záběru už máme bratry Eduarda a Aytona Gotovtsevovy (tfuj), zakladatele, vývojáře a majitele studia FNTASTIC. Samozřejmostí je poděkování za podporu ze strany komunity a pak nám to hned nasolí na talíř. Krásná ukázka přestřelky s nečekaným zvratem na konci. A na co, že se můžeme těšit? Inu… Posuďte sami.

A že mě to teda navnadilo. Co vás? Taky se nemůžete dočkat?

MikeGuitarize

MikeGuitarze je hlavně špatný muzikant, beznadějný producent, netalentovaný skladatel, zlá osoba a ještě mnohem horší hráč. Avšak za nic se bohužel nestydí... Jeho plky a snahu o umění můžete sledovat na Twitchi, FB, nebo Instagramu. Taky somruje o kačky na nové CD na Patreonu. Toss a coin to you Mike! Jediný co má k plusu je jeho andělská krása ;-)

Podobné články

Back to top button