NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Enlisted je lepší a lepší, pojďme do Normandie |Novinka

Už je to pár měsíců, co se Enlisted dostal do uzavřené bety. Ta do teď nabízela jen jednu ze čtyř připravovaných kampaní, kterou byla bitva o Moskvu, kde proti sobě bojují síly Německa a Sovětů. Hráči už měli k dispozici progresion systém, haldu zbraní a dost map. Během vánoc ale Gaijin Entertaninment nadělili svým hráčům testování další kampaně. Přesněji tedy invaze do Normandie. Tam bylo sice jen pár map a chybělo i levelování. Hráči si ale bitvu mezi Američany a Němci zamilovali a po druhém testu, který proběhl v lednu jsme se dneska plného zakomponování téhle kampaně do hry. Samozřejmě i s funkčním levelováním družstev.

Co nového tedy update přinesl

Pro mnoho hráčů je tou nejdůležitější zprávou, dostupnost Enlisted na Playstation. Do teď byla totiž možnost hrát tuto druhoválečnou hru je na PC a Xboxu. V progresion systému bitvy o Normandii je teď také 18 levelů, které nám podobně jako v bitvě o Moskvu nabízí různé třídy vojáků, jako například inženýři, piloti, nebo kulometčíci. Další tři levely jsou také v bitvě o Moskvu ale nejde o nic super zajímavého a zřejmě jde jen o trochu lepší inženýry, útočníky a tankisty.

Na plážích Francie teď také budeme používat nové zbraně, které jsme si nemohli vyzkoušet během testování. Mezi nimi jsou například tři typy legendárních Springfieldů 1903. Update také vylepšuje ovládání letadel na myši, které bylo doteď docela neobratné. Pořád to sice není žádný zázrak, jsme ale na dobré cestě. V Normandské kampani si teď také budeme moci zahrát na třech nových mapách. Po kterých nás budou vozit nová vozidla jako Americký M8 “scott” se svým krátkým dělem nebo Německé průzkumné vozidlo Sd.Kfz.234/2.

Hra je ale zatím bohužel v uzavřené betě, jedinou možností jak si tedy zahrát je zakoupit si jeden z balíčků, které Gaijin nabízí. Enlisted se ale později stane free to play hrou.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Back to top button