NovinkyXbox OneXbox Series X

Xbox Gold Prosinec – Co si na nás tentokrát přichystali?

Jako každý měsíc i tento na vás čekají nějaké ty hra zdarma v rámci Xbox Gold Prosinec. Samozřejmě za předpokladu, že si tuto službu platíte nebo ještě lépe vám ji platí někdo jiný. Tentokrát na vás čeká role diktátora banánové republiky v Tropico 5, poté plánování útěku z vězení v The Escapists 2, následuje boj s orky v Orcs Must Die! a nakonec 2D adventura v unikátním prostředí Insanely Twisted Shadow. Jako vždy přehled her zveřejnil Xbox na svém blogu.

Zelená prosincová nálož

První z her pro novější konzole Xbox One a Xbox Series X/S je The Escapists 2, která bude dostupná od 1. do 31. 12. Společně až se třemi kamarády můžete plánovat svůj útěk z vězení. Než se vám to ale podaří, je potřeba se účastnit běžné rutiny denního života ve vězení. Přece nesmíte vzbudit podezření.

Tropico 5 – Penultimate Edition je druhou hrou pro novější generace Xboxů. Dostupná bude od 16. 12. do 15. 1. Už popáté máte možnost se stát diktátorem své vlastní banánové republiky. Vaše dynastie může vládnout od koloniálních dob až do budoucnosti. Je to jen na vás. Postavte své vlastní město, naplánujte obchodní stezky a použijte nejnovější techniky. Máte na to být řádným diktátorem?

Jako pokaždé Xbox Gold přinese i dvě pro starší generaci xboxů z nichž první je Orcs Must Die!. Dostupná bude 1. do 15. 12. Jste mocný mág válečník, proto je vaším úkolem ubránit dvacet čtyři pevností před hordami nepřátel za pomoci arzenálu různých zbraní a pastí. Žádný ork nesmí projít.

Poslední hrou dostupnou hrou tohoto měsíce bude Insanely Twisted Shadow Planet. Získát jimůžete od 16. do 31. 12. Dostaňte se až do středu planety v této 2D adventuře. Cestou řešte komplexní puzzle a bojujte s bizardními bytostmi, abyste zachránili svou rodnou planetu.

Takt to byly hry v Xbox Gold Prosinec. Určitě jste již slyšeli o našem adventním kalendáři a je načase si otevřít 3. okénko.

Otázka pro účast v Adventní soutěži o hodnotné ceny!

Soutěž 03.12.2021 ukončena – vyhlášení ve 20:00 na instagramu a facebooku 🙂 zítra pokračujeme 🙂

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button