NovinkySeriály

Seriál Loki zná datum premiéry | Novinka

Ačkoliv na platformě Disney+ ještě nevyšel ani seriál Falcon a Winter Soldier, stanice už potvrdila termín vydání další známé postavy MCU Lokiho. Přestože byl Loki zabit ve filmu Avengers: Infinity War, jiný snímek Avengers: Endgame jej naopak zase přivedl k životu. Náš slavný lhář se nakonec oprostil od všech událostí, které se ve filmech staly a vydal se vlastní cestou.

O čem bude Loki?

Poté, co Loki ukradl Tesseract během Avengers: Endgame, začal cestovat časem napříč lidskou historií a začal jí měnit posvém, jako správný bůh lží a klamu. Nakonec je Loki chycen a předveden před organizaci Time Variance Authority, která se stará o časové anomálie. Jak to s Lokim dopadne?

Nutno zde připomenout, že tento Loki neprošel ani jednou důležitou událostí. Tím myslíme Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame, kde zemřel jako hrdina. Podíváme se tedy na skutečného boha lží, klamů a neplechy. Nikdy totiž neprošel takovým vývojem jako jeho zabité já. Ve své roli Lokiho zůstane Tom Hiddleston (Pračlověk, Půlnoc v Paříži). Největší posilou seriálu bude Owen Wilson (Nesvatbovi, Stážisti), který ztvární Mobius M. Mobia, člena Time Variance Authority.

Seriál s touto postavou nebude posledním, který bude rozšiřovat svět MCU v roce 2021. Víme, že se má objevit seriál Hawkey, Helstrom a můj osobní favorit What If…?

Lokiho se dočkáme už 11. června, zatím si pusťte trailer a těšte se na další šílené cestování časem.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button