HryNovinkyPCPS4Xbox One

Chystá se film na motivy Metro 2033

Pokud se vám zdá, že tohle přece není žádná novinka a na filmu ze světa Metra se přece pracuje už dlouho, nebudete daleko od pravdy. Před třemi lety byl totiž skutečně film založený na díle Dmitry Glukhovskeho skutečně oznámen, minulý rok byla ale jeho produkce přerušena. Už to vypadalo, že filmové adaptace se vůbec nedočkáme, po úspěchu posledního dílu hry s podtitulem Exodus se ale autor knihy zamyslel, jestli by to přece jenom nešlo nějakým způsobem provést tak, aby byli spokojeni i věrní fanoušci.

Glukhovsky oznámil, že v průběhu let musel odmítnout mnoho nabídek na zfilmování jeho díla, tentokrát ale našel někoho, komu se nebude bát tento projekt svěřit. Je jím Valery Fedorovich, který u nás sice není moc známý, nicméně on sám prohlásil, že je pro něj práce na Metru projekt snů. Filmu bychom se měli dočkat v roce 2022 a bližší informace o něm prozatím nemáme. Rozhodně se ale těšíme!

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button