NovinkyPS5

Co nám přineslo únorové State of Play? | Novinka

Máme tady druhý měsíc roku 2021 a máme tady první online konferenci State of Play – místo, kde Sony představuje své větší či menší projekty. SoP proběhlo 25.února a přineslo dost zajímavé novinky. Ne, není tu žádný God of War nebo Elden Ring. Máme tu ale nějakého Crashe, dlouho očekávaný Deathloop nebo Oddworld. Pokud jste prezentaci nestihli, nezoufejte. I got your back.

Five Nights at Freddy´s přináší nový díl

Bojíte se rádi? Propadli jste obrovské sérii Five Nights at Freddy´s? V tom případě mám pro vás supr zprávu. Dočkáme se nového podtitulu s názvem Security Breach. Jsou tu noví enemáci, je tu komplet nové prostředí, je tu nová možnost jak si rozrušit spánkový režim a potit se strachy po nocích.

Crash Bandicoot už hopsá na PS5

Není to tak dlouho co jsme přinášeli info ohledně chystaných novinek pro vačnatce. Teď tu máme potvrzení jeho next-gen verze pro PS5. Upgrade zahrnuje vše co byste asi čekali. Grafický upgrade, vyšší snímková frekvence, využití haptické odezvy u DualSense ovladače. PS5 verze dorazí už 12.března!

Nová ukázka z Oddworld: Soulstorm

Asi nenajdete hráče, který by už od oznámení nečekal jako na trní na vydání Oddworld: Soulstorm. No a je to tady! Mimo gameplay trailer jsme se dočkali i data vydání! Hra dorazí už 4.dubna. Jak už asi bude zvykem, ve verzi pro PS5 bude hra opět těžit z výhod ovladače DualSense. Hráči na starých konzolích ale nemusí být zklamaní. Oddworld se totiž chystá pro obě konzole.

Kena: Bridge of Spirits se představuje

Během State of Play jsme se dočkali o oznámení úplně nového titulu. Kena: Bridge of Spirits bude story-driven akční adventura. Už z traileru je vidět bombastické grafické zpracování. Pokud bychom se mrkli i na kombat, má to tendenci vyvolávat soulslike tituly, ale s tímto opatrně. V každém případě, nenechal bych se zmást líbivou grafikou. Takové hry umí být pěkně hard na city i na samotné story.

Tak trošku jiný Dishonored

Během State of Play jsme dostali o nové záběry ze hry Deathloop. Ta už od oznámení loni o prázdninách zaujala většinu hráčů. Teď jsme ale dostali ten řádný trailer. Pokud jste hráli Dishonored, musíte být nadšeni. Gameplay v Deathloop je téměř kopie toho z Dishonored. Toto bude ale mnohem akčnější a s možností time-rewindu. Nevím jak vy, ale já se nemůžu dočkat.

Final Fantasy VII Remake

No jo, zapomenout na Final Fantasy by asi byl hrdelní zločin. State of Play nám oznámilo vydání Final Fantasy VII Remake pro PS5. Mimo upgradované grafiky a zvýšených FPS se dočkáme i mini epizody kde budem hrát za Yuffie. V každém případě, FF VII vyjde pro PS5 už 10.června. A bacha, pokud už máte remake pro vaší PS4, dostanete upgrade na PS5 zcela zdarma!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button