HryNovinkyPC

Lust From Beyond Reveal Trailer | Novinka

Lust From Beyond Reveal Trailer láká na okultní hororovku, která se na první pohled hodně podobá populárnímu Outlastu a vysílá silně lovecraftovské vlny (čímž se taky chlubí). V krátkém videu jde vidět mučící nástroje, rozsáhlé panství a příšery. Hromadu nadpozemských příšer. Hra byla prozatím v betě, teď má ale 11. března být oficiálně vydána v plné verzi. Přidat do seznamu přání si ji můžete na Steamu, ale jelikož se ve hře objevuje obsah pro dospělé, budete se muset přihlásit.

https://www.youtube.com/watch?v=6PhVXu47Eo4&ab_channel=MovieGamesS.A.

Lust From Beyond Reveal Trailer ukazuje záběry ze hry, které jistě nejsou pro hráče bety neznámé. Hra se odehrává na viktoriánském panství. V něm se pohybuje kult, který uctívá prastaré erotické božstvo. Už podle ukázek je jasné, že se hra nebude držet zpátky, co se týká různých zvráceností a násilí. Prostě temný horor se vším všudy.

Na Steamu se autoři zmiňují, že se nechali silně inspirovat díly Lovecrafta, Gigera a Beksinskiho. Má se také jedna o psychologický horor a dává si za cíl propojit erotično s hororem. Autoři za sebou mají už hru “Lust For Darkness”, která se zaobírala podobným mashem.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button