NovinkyPCPS4Xbox One

Ubisoft oznamuje odklad remake Prince of Persia| Novinka

Tam kde jsme loni skončili, letos pokračujeme. Odklad her bude asi stále častější záležitost, se kterou se budeme muset nějakým způsobem popasovat. V momentální situaci se asi nic jiného očekávat nedá. Tentokrát přichází reveal od Ubisoftu. Remake Prince of Persia se zpozdí.

Dočkáme se remake Prince of Persia ještě letos?

Po zveřejnění oznámení nevíme přesně kdy se remake dočkáme. Je samozřejmě otázkou jestli tohle rozhodnutí padlo z důvodu žalostného výsledku, který jsme viděli během reveal traileru nebo tam hrálo roli něco jiného. Určitě to je ale krok, který vítáme. V oznámení stojí:

“Když jsme v září oznámili remake Prince of Persia, zaznamenali jsme obrovskou vlnu reakcí ze stran fanoušků. Vaše vášeň a podpora je to hlavní co nás žene kupředu a z tohoto důvodu jsme se rozhodli posunout vydání na pozdější datum” Citace z oznámení o odkladu hry

Pokud byste se chtěli podívat na konkrétní vyjádření, Ubisoft ho zveřejnil na twitter účtu Prince of Percia. Teď nám nezbývá nic jiného než jen čekat a věřit, že z toho Ubisoft dokáže vymáčknou o kousek něco víc než nám předvedli. Co na jejich rozhodnutí říkáte vy? Nejdříve jsme se dočkali odkladu u dalšího dílu Far Cry a teď další. Mění snad Ubisoft jejich strategii a zaměří se spíše na kvalitu her než na jejich každoroční vydávání?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button