FilmyNovinky

Film Borderlands má svého Rolanda | Novinka

Film Borderlands má nového herce, potvrdilo se obsazení Kevina Harta. Místo očekávané role Claptrapa se však tento komik chopí role stoického vojáka Rolanda. Dále víme, že film bude režírovat Eli Roth a hrát v něm bude i Cate Blanchett známá třeba z Pána prstenů. Film se má natáčet v Maďarsku. Kdy se však snímku dočkáme, se zatím neví.

První zmínky o filmu jsme slyšeli už před pěti lety, poté bylo dlouho ticho. Minulý rok jsme zjistili, že roli ohnivého anděla Lilith bude hrát Cate Blanchett a nyní už tedy konečně víme, kdo si zahraje jejího parťáka na flirtování. Překvapivě je to Kevin Hart, který je známý třeba z akčního filmu Jumanji nebo série hororových komedií Scary movie.

Režie snímku se má ujmout Eli Roth, který se podepsal pod několik hororových filmů. Má na svědomí i populární film z druhé světové války Hanební parchanti. Jako poslední režíroval film Čarodějovy hodiny, kde také hrála Cate Blanchett. Ta už ztvárnila mnoho tváří, ve snímku Thor: Ragnarok hrála děsivou Helu, zatímco v sérii filmů Pán prstenů (a později i Hobit) se objevila jako elfská vládkyně Galadriel.

Welcome to Borderlands

Borderlands je oblíbená série akčních stříleček hraná z pohledu první osoby s výraznými RPG prvky. První díl vyšel už v roce 2009 pod taktovkou vývojářů z Gearboxu a získal si velkou oblibu zejména pro svůj nekonvenční, černý humor. Oblíbenost získala hra také pro svůj kooperativní multiplayer. Herní série je bohatá na stahovatelný obsah, přičemž poslední, třetí díl, dostal (jak bývá zvykem) hned několik DLC.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button