NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

The Elder Scrolls: Online – brány Oblivionu se otvírají!

Důvodem proč je The Elder Scrolls: Online mé nejoblíbenější MMO je hlavně pilná práce Zenimaxu. Už od začátku ukazují, jak se takové MMO-RPG má dělat a jak si udržet komunitu hráčů na své straně. Neustálé dávky přídavků a způsobů jak se k nim dostat je nejen chvalitebný, ale hlavně zaručuje to, že se masy uživatelů nezačnou jen tak nudit. A jak lidi donutit si znovu obnovit předplatné a vrátit se s novou energií do hry? Jednoduché… Obnovit jednu z nejlepších (subjektivní názor) story linek série a znovu otevřít Brány Oblivionu (Gates of Oblivion)!

Už je to opravdu pár let, co nám Uriel Septim VII zemřel před očima a co jsme měli možnost navštívit temný svět za tajemnými branami Oblivionu. Že to svého času byl nezapomenutelný zážitek je jasné i v současné době. A nyní máme díky Zenimaxu a Bethesdě možnost je navštívit znovu a v modernějším kabátě! A já se fakt už nemůžu dočkat.

Kéž by cinematic trailery The Elder Scrolls: Online vypadaly jako gameplay… To je ale už úplně jiné téma. Ve videu je vidět snad všechno, co po přídavku s Oblivion tématikou můžeme chtít. Hned v úvodu vidíme členy kultu The Mythic Dawn, knihu Mysterium Xarxes napsanou Mankarem Camoranem, ale je tam toho mnohem víc. A to hlavní je sám mocný Mehrunes Dagon!!! EPIC!!!

Tak co? Koho tam z vás potkám? Vyměníme nicky?

MikeGuitarize

MikeGuitarze je hlavně špatný muzikant, beznadějný producent, netalentovaný skladatel, zlá osoba a ještě mnohem horší hráč. Avšak za nic se bohužel nestydí... Jeho plky a snahu o umění můžete sledovat na Twitchi, FB, nebo Instagramu. Taky somruje o kačky na nové CD na Patreonu. Toss a coin to you Mike! Jediný co má k plusu je jeho andělská krása ;-)

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button