NovinkyPC

EVERSPACE 2 vstoupilo do early accessu s velkým úspěchem

A vy si tak můžete vychutnat prvních 25 hodin z tohoto nejlépe prodávaného space shooteru posledních let. Early Access EVERSPACE 2 totiž dokázal nastavit nový “zlatý” standard vesmírných stříleček tím, že byl nejprodávanější hrou na steamu víc než dva dny a stále si udržuje své místo v top desítce. Přičtěte k tomu prodeje na GOG Galaxy a dostanete astronomická čísla jenž překvapila i samotné tvůrce hry.

Start EVERSPACE 2 v předběžném přístupu předčil naše nejdivočejší sny. Dostali jsme absurdně pozitivní feedback od fanoušků z celého světa. A ano, hru mělo na steamu ve wishlistu přes 260,000 uživatelů a my jsme tudíž měli jistotu, že hra nebude propadák, ale i tak by nás nikdy nenapadlo, že budeme nejprodávanější hrou na steamu. Během pouhých pár hodin hrálo hru naráz více než 3,000 hráčů, což je prakticky dvojnásobek prvního dílu. Nesmírně si vážíme tisíců pilotů jenž se nebáli jít do trošku dražšího early accessu a odměnili tak naši tvrdou práci. Michael Schade CEO ROCKFISH Games

EVERSPACE 2 pokračuje v příběhu Adama Roslina z prvního dílu série a odhaluje prvních 25 hodin příběhu s dvěma hvězdnými systémy, které můžete volně prozkoumávat na emocemi nabité cestě nesmrtelného klonu pilota za sebepoznáním. 

EVERSPACE 2 si můžete zakoupit na Steamu a GOG Galaxy, plná verze hry vyjde v první polovině roku 2022.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button