Google StadiaNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

E3 2021 | Den čtvrtý | Future Games Show

Máme tady souhrn závěrečné konference čtvrtého dne E3 2021. Neděle určitě patřila tandemu Xbox & Microsoft, ale i na závěr čtvrtého dne si pro nás vývojáři nechali některá příjemná překvapení. Pojďme se spolu podívat na to nejzajímavější, co přinesla noční konference Future Games Show. Mohlo by se zdát, že se bude jednat pouze o indie hry nebo menší studia, ale to byste byli na omylu. Máme tady opravdu parádní kousky.

Představení Future Games Show Virtual Show

Na začátek konference jsme dostali představení Virtual Show stránky na Steamu. Tahle stránka nabízí možnost vyzkoušet si demo verze vybraných her právě nyní. A osobně vám doporučuji tuhle Steam stránku navštívit, protože tam nejsou jen malinké indie hry ani nezajímavé tituly. Najdete tam skutečné perly i české hry!

Chtěli jste se někdy podívat k dinosaurům?

Her z prehistorického prostředí plného dinosaurů není úplně mnoho. Jistě, máme tady Tycoon hry a dočkáme se také druhého Jurassic World Evolution 2, ale to jsme pořád v žánru budování. Během Future Games Show se ale objevila nově chystaná adventura, která nás zavede mezi dinosaury. Datum vydání Instinction je plánováno na rok 2022 pro PC a konzole. O verzích pro Nintendo Switch a Google Stadia studio právě uvažuje.

Let’s get ready to rumble!

Od dinosaurů se přesuneme k dalšímu málo rozšířenému hernímu žánru. Boxovacích her byste na trhu teoreticky měli najít poměrně hodně, těch kvalitních je už ale výrazně méně. Proto tady máme nově chystaný E sports Boxing Club. Studio se pyšní velice kvalitním motion-capturingem, studováním pohybů a úderů těch nejslavnějších boxerů světa a dokonce plánuje na herní plátno přenést ty nejslavnější boxerské zápasy. Hra vstoupí do early access verze ještě během letošního roku.

Další souls-like titul na obzoru!

Já chápu, že po oznámení traileru na Elden Ring tady nemá žádný jiný souls-like titul nárok na to, aby se nějak prezentoval. Ale to by byla dost škoda. Tahle chystaná pixelovka, která sází právě na souls žánr, se uvádí moc hezkým trailerem a láká na parádní příběh. A to nejlepší na tom všem je, že Eldest Souls vychází už 27. července pro PC, konzole i Nintendo Switch.

Amanita Design s novou hrou!

Jsme hrozně rádi, že jsme během letošní Future Games Show mohli zahlédnout i domácí stopu. Během prezentace se objevila nově chystaná adventura s názvem Happy Game. Název ale může být dost zavádějící. Samotný trailer totiž působí až hororově. České studio Amanita Design se pouští do světa s novým titulem a po Creaks se těšíme, co z toho vznikne. Navíc, pokud byste si chtěli hru vyzkoušet, je dostupná skrze steamovou stránku Virtual Floor Show. Hra vyjde ještě na podzim tohoto roku pro PC, Mac a Nintendo Switch.

Dying Light 2 se nám nezapomnělo připomenout

Trošku nečekaným účastníkem letošního Future Games Show bylo i Dying Light 2. Jak jsme informovali, hra přišla konečně s finálním datem vydání a celou řadou nových oznámení. Tady máme zase malinký kousek pohledu za oponu vývoje hry a odpovědi na některé otázky z internetu. Dying Light 2 vychází už 7. prosince 2021.

Sonic Colours Ultimate ukazuje další hratelnou mapu

Pro mě osobně byl příjemným představením nový Sonic Colours Ultimate. Asi každý z nás hrával (alespoň na Superhrách) tuhle běhavou 2D plošinovku za Sonica a zabavilo nás to na stovky hodin. Tenhle díl jako by mě vrátil o 15 let zpět. Graficky hra vypadá skvěle, 3D jí svědčí a já se skutečně těším. Sonic Colours Ultimate vyjde 17. září pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Je tady nástupce DOOMu?

Na závěr tady máme trošku bait. Tento trailer patřil k závěrečným oznámením a jak bylo řečeno, vypadá, jako by se Doom Guy spojil s Meatboyem, což může být velice zajímavé kombo. Jedná se o FPS střílečku, která sází na rychlý pohyb, zajímavé enemáky i herní prostřední. Warcry Challenges prozatím nemá datum vydání, ale tohle budeme hlídat.

A jsme na úplném konci, přátelé. Future Games Show představilo některé překvapivé hry a určitě se vyplatilo na tuhle pozdní prezentaci počkat. Pokud byste si chtěli prohlédnout celou show, můžete tak udělat přímo pod článkem. Gamesmag celý víkend sleduje a monitoruje event E3 2021 a moc děkujeme, že jste s námi! Stay tuned.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button