Novinky

Indiana Jones se vrací!

Akorát tentokrát ne na stříbrná plátna. Studio MachineGames (např. Wolfenstein série) nám na stůl nasolilo krátký teaser, kterým nám, středně starým generacím pravděpodobně zvedli tlak. Můj první životní vzor a hrdina Indiana Jones bude mít svojí hru!

Když jsem chodil do první třídy, tak všichni moji spolužáci chtěli být popelářem, nebo kosmonautem. Jelikož jsem nechtěl sbírat cizí odpadky ani v první třídě a z výšek mám do teď velký strach, měl jsem sen mnohem skromnější… Chtěl jsem být Indiana Jonesem! Dokonce jsem dostal i jeho klobouk a bič. Bič mi byl zabaven po pár dnech, když se mi podařilo s jeho pomocí vystěhovat veškeré nádobí z poliček v kuchyni na zem. Ale koho tohle sakra zajímá?!? Indiana Jones se vrací!!!

MachineGame si pomalu a nenápadně dělá monopol na šikanování nácků. Nejen, že máme slíbeného Robo-Hitlera v dalším Wolfensteinu, ale nyní je budeme i sadomasochisticky bičovat do omdlení. Studio má v plánu vymyslet absolutně originální příběh do hry, tudíž se máme na co těšit a to ani nezmiňuji že role výkonného producenta byla přiklepnuta Toddovi Howardovi (Fallout, TES a Starfield). O hře samotné toho moc nevíme, ale Todd se ve spojení s MachineGames objevuje poprvé a mne opravdu zajímá co z toho vznikne.

Momentálně teda nemáme žádné důležité ani doplňující informace jako je datum vydání, mechaniky, nebo platformy na kterých hra bude. Zde je však důležité podotknout, že Bethesda má výhradní smlouvu s Microsoftem. Netvrdím, že to nebude na PSkách, ale byl bych dost překvapený, kdyby se tak stalo.

Taky už vám v uších hraje ta melodie? (tamtada táááá, tam ta dááááá….)

MikeGuitarize

MikeGuitarze je hlavně špatný muzikant, beznadějný producent, netalentovaný skladatel, zlá osoba a ještě mnohem horší hráč. Avšak za nic se bohužel nestydí... Jeho plky a snahu o umění můžete sledovat na Twitchi, FB, nebo Instagramu. Taky somruje o kačky na nové CD na Patreonu. Toss a coin to you Mike! Jediný co má k plusu je jeho andělská krása ;-)

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button