Novinky

Google Search aneb co nás tento rok zajímalo

Neznám snad nikoho, kdo by nepoužíval Google Search. Dokonce i můj táta si přes seznam hledá Google. Jo nejsem mu schopná vysvětlit, že může hledat i přes ten řádek nahoře. No ale hlavní je, že se tam dostane, že ano. Na konci roku je zvykem se ohlédnout zpět, co nám tento rok přinesl. Tak se mrknem třeba na to, co lidi nejvíc vyhledávali.

Jižní Amerika prahne po hrách

Nejvyhledávanější hrou tohoto roku je Among Us, to si myslím, že není nic divnýho. Spíš mě zarazilo to, že zemí s nejvyšším zájmem jsou Filipíny. A aby to bylo ještě divnější tak na dalších pár místech jsou země ze Střední a Jižní Ameriky. Já bych čekala USA. Hned za Among Us, na druhém místě, je Fall Guys. Tenhle rok přeje multiplayerovým hrám a není se čemu divit. Jen tak mimochodem o tuhle hru se nejvíc zajímalo Chile, a pak spousta dalších jihoamerických zemí. Mezi pěti nejvyhledávanějšími se objevila i letošní hra roku The Last of Us Part II, která opět nejvíce zaujala Chile. Myslím, že Google Search je porouchaný.

Tedy až na Brazílii

Nechme hry stranou a mrkněme se na filmy a seriály. Z filmů lidé nejvíce vyhledávali Parazita, jihokorejskou černou komedii. Hádejte koho nejvíce zaujala. Ne není to Chile ale Singapur, ale aby to bylo aspoň trochu divné tak na třetím místě je Nepál. Dalším často vyhledávaným filmem byl Černý panter. Což se samozřejmě dalo očekávat, díky náhlému odchodu Chadwicka Bosemana. Nejvíce vyhledávaným seriálem se stal Tiger King, dokument o Joe Exoticovi. Na druhém místě se usadil Big Brother Brasil, a to i přesto, že se oblast zájmu soustředí pouze na portugalsky mluvící země. Zřejmě to ale vyhledávali velmi často, až jsem v pokušení zjistit, co se tam dělo tak zajímavého. Dalšími často vyhledávanými seriály jsou The Umbrella Academy či Cobra Kai.

Je rozhodně zajímavé se podívat, co lidé za poslední rok nejvíce vyhledávali. Některé výsledky rozhodně nepřekvapí a u některých si ťukáte na čelo. Já třeba nejčastěji hledala Dragon Age, protože se nemůžu dočkat další hry. A co vy, co jste nejčastěji hledali vy?

Vyšel nový článek, ve kterém můžete blíže poznat redakci, tentokrát skrze nejočekávanější hry. Nebo se mrkněte jaký dojem udělal Cyberpunk 2077.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button