NovinkyPCXbox Series X

Warhammer 40,000: Darktide vypadá dost dobře

Vývojáři z Fatshark studia nám nabízí první pořádný trailer z jejich připravované coop hříčky Warhammer 40,000 Darktide. Fatshark má za sebou již dva úspěšné díly kooperačních řežeb Warhammer: Vermintide, které se na rozdíl od připravovaného titulu odehrávají ve starším fantasy světě Warhammeru.

Tentokrát se dostanete do úlového města Teritium se skupinou bojovníků, kteří pracují pro svatou inkvizici. To je momentálně zamořeno uctívači a démony boha Nurgleho. Je tedy na vás aby jste tuto herezi prozkoumali a přežili. Podobně jako u Vermintide, si zde vyberete z několika class. Každá s naprosto jiným herním stylem. Oko upoutá například obří ogryn s jeho ručním kanónem, nebo postava vypadající jako kněz.

Kromě toho, že již nebudeme řvát “For Sigmar!!” ale “For The Emperor” se také změní gameplay. Souboj na blízko sice vypadá skoro stejně jako povedený systém Vermintidu, v čem se ale boj liší je mnohem větší zaměření na střelbu. Konec konců jsme ve 40. tisíciletí našeho letopočtu. Doufejme tedy, že se hra povede. Titul vyjde příští rok na PC a Xbox. Později i na Play Station.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button