NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Rallye nebo demolition derby? Na výběr máme obě!

V dnešní novince vám přináším hned dva special trailery. Jeden je pro fanoušky rallyového závodění druhý spíš pro fandy demolition derby. V každém případě dnešní novinka je opět pro fanoušky závodů a motorheady!

WRC 9 se rádo chlubí

První z trailerů na který mrknete je video k poslednímu vydanému titulu série WRC. Na začátku září totiž vyšel už 9 díl této slavné závodní série a nyní nám vývojáři ukazují jak že vlastně ta jejich hra byla úspěšná. To samo o sobě není vše. Součástí traileru je také oznámení, že WRC 9 je právě v procesu upgradu pro next-gen konzole! Pokud jste tedy poslední rallye nezaznamenali a zvažujete pořízení nové konzole, nechte si WRC na plynulejší pařbu.

Wreckfest přináší turnaj plný demolice

Extrémně úspěšný a méně známý příbuzný série FlatOutWreckfest zaznamenal při svém releasu obrovský hype. A protože FlatOut4 byl fiasko, užil si Wreckfest zasloužené chvilky slávy. A i přes to, že hra už má 2 roky, vývojáří nemeškají a přicházejí s dalším a dalším contentem. Tím posledním je Wasteland Wreckers update.

Co to vlastně zahrnuje? Především nový turnajový event. V rámci turnaje je k dispozici samozřejmě i nové vozidlo – Battle Bus a nové tuningy motorů pro ostatní vozidla. Některým vozidlům byly také upraveny handling modely, aby působily věrohodněji. Celý tento udpate je free a je vám k dispozici už teď!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button