NovinkySeriály

Boba Fett nebo Cobb Vanth. Kdo vyhraje budoucí spin-off?

Není tomu tak dávno, co jsme spekulovali o možném spin-off seriálu o Cobbu Vanthovi, nové postavě ve Star Wars universu. Zkazky o seriálu Boby Fetta na sebe ale nenechaly dlouho čekat. Kdo vyhraje souboj o místo na Disney+?

Druhá sezóna The Mandalorian sotva začala a mnohé fanoušky už teď hřeje na srdci informace o plánované třetí řadě. Ta by se měla začít natáčet ještě v listopadu/prosinci 2020. Avšak – zatímco Jon Favreau tvrdí, že práce započnou na konci roku, jiné zdroje kolem Lucasfilm naznačují, že až v roce 2021. Co to může znamenat?

Odpověď je nasnadě. Buď ani samotní tvůrci nemají vzhledem ke covidové situaci úplně jasno, nebo taková nesrovnalost může naznačovat, že jedná o dva samostatné projekty. A sarlaccové v pouštím písku Tatooine si šuškají, že by se oba měly dotýkat mandalorianské tématiky.

Uvidíme na Disney+ samostatný seriál o “zmrtvýchvstání” Boby Fetta?

Toto tvrzení spíš připisuje body na stranu Boby Fetta, neboť Cobb Vanth (Timothy Olyphant) nikdy mandalorianem nebyl. A samotná přítomnost Temuery Morrisona v seriálu The Mandalorian naznačuje, že nemá problém se do své “staré” role vrátit (ano, mladého Bobu si v Ep. II. zahrál Daniel Logan, ale v konečném důsledku to je Jango Fettův (Temuera Morrison) klon).

Teprve čas ukáže, jak to všechno dopadne. Nejnovější informace totiž mluví i o dalším v minulosti oznámeném Star Wars projektu, jenž by měl vzniknout pod taktovkou režisérky Leslye Headland. Údajně se má zaměřit na bojová umění. Hlavní hrdinkou bude další silný ženský charakter stojící mimo události Skywalker ságy.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button