NovinkyPCPS4Xbox One

theHunter: Call of the Wild – Nová rezervace! Zklamání nebo naplněná očekávání?

Jak už je od vývojářů Expansive Worlds zvykem, zase jsme se dočkali nového DLC pro hru theHunter: Call of the Wild a to v podobě nové lovecké rezervace. Před vydáním oficiálního prohlášení od vývojářů se dlouho spekulovalo o nové rezervaci umístěné na území Austrálie. Tyto spekulace však vyvrátil trailer vydaný na youtube kanále Expansive Worlds dne 1.12. 2020. A kam se teda můžeme těšit? Sbalte pušky a svůj lovecký um, vyrážíme na Nový Zéland!

Nová rezervace, která se nazývá Te Awaroa National Park, nám podle ukázek z traileru nabídne velmi rozmanité prostředí Nového Zélandu, a to od vysokých hor až po zarostlé lesy. Lovit zde budete moct až 8 druhů zvířat, z toho 4 z nich budou zcela nové unikátní druhy. A je to tedy kamzík, dále divoké kozy a divoká prasata a v neposlední řadě dlouhodobě herní komunitou očekávaný jelen sika. Nová rezervace a nové druhy zvířat nejsou jedinou novinkou, které nám toto DLC přináší. Dále se můžete těšit na novou loveckou opakovací pušku ráže .303, která bude součástí DLC.

Ohlášené datum vydání na PC je 10. prosince. Hráči, kteří hrají theHunter: Call of the Wild na konzolích PS4 nebo XBOX ONE si zopakují nepříjemnou zkušenost, která se týkala posledního vydaného DLC, a to zhruba měsíční čekání navíc. Vývojáři zatím neuvedli konkrétní datum pro vydání na konzole. Prozatím víme, že by se mělo jednat o začátek roku 2021.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button