EsportNovinky

Complexity podepisují Australskou hvězdu JKS. CS:GO

Complexity se tento rok opravdu zvedli, s týmu, který prakticky nikdo nerespektoval se po podepsání nových hráčů stal seriózní celek s ambicemi na první místa v turnajích. V červnu dokonce porazili ve finále BLAST Premier Spring Francouzský celek Vitality. Toho dosáhli také díky tomu, že před vypuknutím pandemie byl tento Americký tým bootcampovat v evropě. Když pak covid začal dělat neplechu, zůstali kluci z Complexity v Evropě, kde pravidelně poráželi velká jména Counter Striku.

Minulý měsíc se však po vydařené skupinové fázi ESL Pro leauge 12, rozhodl odejít Americký talent OBO. Pro kterého bylo v jeho 16-17 letech náročné žít půl zeměkoule od jeho rodiny a většiny přátel. Zbytek turnaje pak hráli s náhradníkem.

Complexity tedy oficiálně oznamují příchod Justina “jks” Savage. Hvězda celku 100 Thieves odchází po tom co vedení týmu rozhodlo o rozpuštění Australského celku. Hráči se tedy postupně rozchází a jks je druhým hráčem, který našel nový tým. Complexity hledali za OBO schopného a spolehlivého hráče což podle mě v 15. nejlepším hráči za minulý rok s největší pravděpodobností našli. Nová krev juggernautu Jasona Lakea už trénuje s týmem a v akci ho uvidíme již v úterý na BLAST Premier Fall, kde se postaví proti týmu Vitality.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button