FilmyHryNovinkyPS4

Tom Holland: ,,Těší mě. Já jsem Nate.”

Tak jsme se konečně dočkali. A je toho plný internet. První fotka Toma Hollanda v roli Nathana z dlouho očekávané filmové verze oblíbené herní série Uncharted je venku. Osobně jsem humbuk kolem obsazování hlavní postavy příliš nesledovala, takže jsem byla lehce zmatená z mladého Spajdiho v roli nabouchaného charismatického lovce pokladů.

Pro představu. O filmové adaptaci se mluví snad od roku 2008. Tedy rok od vydání  Uncharted: Drake´s Fortune. Hollandovi bylo v té době 11 let.

https://www.instagram.com/p/CGplHJhFf3j

Tom Holland zveřejnil první fotku z natáčení na svém osobním instagramu. Mladší verze Nathana Drakea je sice sexy, ale prostě ne tak sexy jako jeho herní předloha. To mi nikdo nevezme. Ač je na fotce patrné, že mu samolibý úsměv rozhodně chybět nebude. Jsem žena. Co čekáte, že budu komentovat?

Tomík si zahraje po boku Marka Wahlberga, kterého uvidíme v roli Nathanova mentora Sullyho. V jedné z rolí by se měl objevit i Antonio Banderas nebo Tati Gabrielle. I přesto, že film vyměnil za svůj vývoj šest režiséru, vypadá to, že se blíží ke zdárnému konci. Fleisher se stále drží a očividně to se SONY pictures dotáhne, až na filmové plátno.

Jestli se tentokrát nic ne nepokazí, premiéru filmu můžeme očekávat 21. července 2021.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button