NintendoNovinkyPS4Xbox One

Monster Sanctuary: Kdo by nechtěl být chovatelem monster

V Monster Sanctuary se staneme chovateli monster, se kterými v této zemi lidé žijí v harmonii. To se však změní, když se objeví nová, silnější monstra, která tuto harmonii naruší. A tak bude naším úkolem zjistit, co zatím vězí. Při naší cestě za pravdou nám samozřejmě budou pomáhat naše monstra, která budou každé mít svůj vlastní strom schopností.

A když se nám po zemi potulují cizí nepřátelské příšery, je jasné, že se boji nevyhneme. Ten se bude odehrávat v tazích, během niž se budeme snažit najít protivníkovu slabinu, v co nejméně tazích. Čím méně tahů, tím větší šance na nějaký ten rare drop. Jako třeba nové vejce, které si můžeme vypiplat v nové monstrum. Monster Sanctuary vychází v prosinci na všechny tři konzole této generace a na steam. Pixelové dobrodružství nikdy nebylo tak monstrózní.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button