Novinky

High Score: Série, o které jste netušili, že ji potřebujete vidět

Fanoušci herní historie nastražte uši. Na obrazovky vašich televizí skrze Netflix přichází série High Score, která vás provede počátky herní historie krok za krokem. Máte slabost pro staré hry? Moderní grafika vás nebaví a dávate přednost pixelům? Chcete vědět první poslední o konzolových válkách (pozor neplést si s klonovými válkami)? Vlastníte více než jednu 8bitovou konzoli? Jestli jste aspoň na jednu otázku odpověděli ano, tak tohle je série pro vás.

V každém díle vás tvůrci zavedou do jiného období herní historie, kde známé i méně známé osobnosti zavzpomínají jak to vypadalo na začátku. A jestli jste fandou pixel artu jako já, bude vám stačit k radosti už jen to krásné grafické zpracování, kterým je série obdařena. High Score splňuje vše, co si je fanda do herní historie může přát: známá i neznámá fakta o herní historii a krásná pixel artová grafika. A i když nejste magor do herní historie jako já, doporučuji se na sérii podívat, protože nabízí velmi pěkné ohlédnutí na tu dlouho cestu, kterou hry ušli od svého počátku.

Celá série je dostupná na streamovací službě Netflix. Pokud Netflix ještě nevyužíváte, máte možnost ho vyzkoušet na 30 dní zdarma.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button