NovinkyPCPS4Xbox One

Borderlands 3 dostane nové DLC!

Čtvrtý doplněk pro hru Borderlands 3 bude uveden na trh 10. září spolu se zvýšením maximální úrovně hráče ZDARMA. Rozlučte se tedy s příčetnosti, jak ji znáte, Vault Hunters! Čtvrté rozšíření Borderlands 3Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck – vychází 10 září. Nahlédněte do mysli Psycha a nalaďte si dnes v 22 hodin živé vysílání kde uvidíte speciální rozhovor s herním ředitelem Gearboxu Maximem Babin.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck se odvažuje zeptat na otázku: Co dělá z krvežíznivých psychotiků z Borderlands tak krásně stejně nepříčetné, šílené a totální magory? Brilantní vědkyně Patricia Tannis věří, že jejich šílenství pramení ze znalostí mystického místa které nazývá “Vaulthalla,” a klíč k odhalení tohoto legendárního místa leží v mysli Kriega, nejvíce badass psycha všech dob. Tannis vás tedy přirozeně posílá na misi do Kriegovy chaotické mysli hledat stopy. Pouze tím, že přežijete nebezpečí Kriegova zkrouceného vnitřního světa, můžete sklízet plody Vaulthally.

Pomozte oběma stranám Kriegovy duální psychiky zpracovat jeho traumatické vzpomínky rozstřílením jeho vnitřních démonů na kusy, a pokuste se nepodlehnout šílenství v Kriegovi roztříštěné mysli zatímco:

  • budete cestovat přes mnoho pohledů na Kriegovu psychiku, kde je cokoli možné a pravděpodobně velmi násilné
  • zažijte svět, jak ho vidí Krieg, včetně jeho vnímání postav oblíbených fanoušky, jako je Maya – světlo jeho zkrouceného života
  • překonejte obrovské množství životu ohrožujících výplodů Kriegovi mysli
  • rozšiřte Kriegovu mysl a Tannisův výzkum v neskutečných vedlejších misích a Crew Challenges
  • získejte silné legendární zbraně a vybavení, které budou podle Tannis fungovat i mimo Kriegovo vědomí
  • objevte nové kosmetické předměty obsahující Vault Hunter hlavy a obleky (skiny) postav.

Nevlastníte season pass? Žádný strach – 10. Září přibude také zvýšení maximální úrovně, které bude zdarma pro všechny hráče Borderlands 3. Strop bude zvýšen o 5 levelů, díky tomu je 65 nejnovější nejvyšší úroveň pro hráče i jejich vybavení. Nejen, že se jedná o největší jednorázové zvýšení stropu od spuštění, je to také poslední plánované zvýšení stropu úrovně – alespoň v dohledné budoucnosti.


Nezapomeňte také, že probíhající oslava výročí Borderlands 3 Anniversary Celebration pokračuje až do 10. září. Každý týden bude aktivována nová mini-událost, která oslaví jeden rok totálního chaosu.  Ještě přijde: Mayhem Made Wild nabízí všechny Easy modifikátory v režimu Mayhem a poběží od 27. srpna do 3. září. Potom od 3. do 10. září budou nepřátelé během závěrečné mini-události: Making It Rain, dropovat více peněz ve hře.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button