NovinkyPC

Factorio – už jsme úplně plní!

Hele, nevím jestli nadpis symbolizuje přesně to co mám na mysli, ale chtěl jsem tím říct, že Factorio je konečně venku z early access v plnohodnotné 1.0 verzi!

Osm dlouhých let od kampaně Indiegogo, která sklidila úspěch a čtyři dlouhé roky aktualizací, dotáhly Factorio k úspěšné plné verzi, kdy si samotní autoři utřeli pot z čela a mohli si plácnout, že to dokázali. Vývojáři Wube Software přesouvali datum vydání tak, aby se nepřekrývali se Cyberpunkem, to ovšem díky rozhodnutí CD Projekt Red odsunout svoji hru, nebylo nakonec až tak třeba.

Kluci z Wube se ani netají tím, že je třeba ještě spoustu věcí upravit a slíbili, že se tomu budou věnovat naplno a dodělají všechny resty dříve, než začnou přidávat content. Aktualizací 1.1 to tedy započne a snad nebudou opravovat chyby až do 1.9 bez vydávání novinek.

Vypisovat všechny věci z update logu asi není nutné, to si každý kdo má o hru zájem najde sám. Každopádně, já Factorio zbožňuju a musím ho vychválit. Pravdou však sic, že jsem hrozná lama a většinou se mi to celé zhroutí zhruba v půlce výzkumu, kdy už levá neví, co dělá pravá. Takže – kdo do teď váhal, už nemusí! Hurá tvořit továrny!

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button