NovinkyPCPS4Xbox One

Watch Dogs Legion se připomíná dalšími dvěma trailery

Není žádné tajemství, že během letošního podzimu se dočkáme už třetího dílu ze série Watch Dogs. Tahle hackerská akce si získala nejednoho hráče a není divu, že UBI tedy tolik tlačí do marketingu dalšího pokračování. Během čtvrteční konference od Microsoftu jsme se dočkali story traileru a také představení samotného odboje.

Žádná hlavní postava

Asi tou nejzajímavější věcí na novém WD je fakt, že hra nemá žádného hlavního hrdinu. Budete se pohybovat celým Londýnem a rekrutovat lidi, kteří vám zrovna budou připadat nejsympatičtější. Je libo stařenka krmící holuby nebo kluk na skate? Není žádný problém, můžete rekrutovat prakticky kohokoliv, abyste splnili svůj quest.

Fikce nebo chytré zobrazení reality?

Co se týče celého story tak to vypadá, že Londýn je v pořádném průseru. V prvních vteřinách traileru je vidět exploze. To není úplně každodenní kratochvíle britských čajových dýchánků. Podle všeho bude tedy nutné najít ty nejspolehlivější spojence, abyste novou hrozbu Anglie dokázali porazit.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button