Novinky

Pro Evolution Soccer 2021 letos nevyjde

Každý fotbalový nadšenec každým rokem očekává další titul jeho oblíbené fotbalové hry. Nyní je na řadě fanoušek fotbalové simulace od Konami. Oficiálně totiž přišlo oznámení, že letos se nového dílu bohužel nedočkáme.

Není na čase zoufat!

Nemusíte ale hned předobjednávat fotbálek od EA. Není třeba naštvaně psát komentáře, jak si to mohou v Konami dovolit. Máme pro vás totiž dobrou zprávu. Pokud vlastníte současný ročník 2020 tak jste vyhráli. Nový ročník totiž nebude vydán jako nový titul ale update pro současný ročník. Pravděpodobně se nebude jednat o free upgrade ale o update za sníženou cenu.

Za celou tuto situaci může samozřejmě celková situace okolo pandemie COVID-19. Konami nechce procházet problémy se shipmentem, nebude tedy nutné řešit fyzické kopie. Hráči si pouze stáhnout upgrade z online store. Toto rozhodnutí opravdu vítáme. Jediná otázka zůstává zda aktuální komunitní patch, který mění fiktivní ligy a hráče na skutečné bude funkční i pro upgrade nebo bude potřeba instalovat nový option file. Necháme se překvapit.

https://www.youtube.com/watch?v=_89i5H1zAeU

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button