KnihyKomiksNovinky

Star Wars: The High Republic. Nový trailer a mnohem víc!

The High Republic Era je doba přibližně 200 let před událostmi Skywalker ságy. Star Wars otevírají šuplík s novými nápady a zasazují je do doby, kam se prozatím nikdo nevydal. Co můžeme od The High Republic čekat? Je doba prosperity. Republika nikdy nebyla silnější, populárnější a Jediové jsou stavebním kamenem toho všeho. Jejich úkolem je šířit dobro, mír a harmonii. Ale žádné období se neobejde bez konfliktů…

Star Wars: The High Republic | Launch Trailer

Příběh začíná knihou Light Of The Jedi od Charlese Soule. Pokračuje knihou A Test Of Courage (Justina Ireland) a The Great Jedi Rescue od Cavan Scotta. Všechny tři knihy nabízejí zcela nové hrdiny, zcela nové příběhy. A to napříč věkovými kategoriemi (postav i fanoušků).

Dnes rovněž vychází do světa první komiksový svazek Star Wars: The High Republic od Marvel. Autorem je již zmíněný Cavan Scott. Komiksy ilustrovali Ario Anindito a Phil Noto.

Od 2. února můžeme očekávat další knihu Into The Dark od autorky Claudia Gray, následovanou IDW komiksy Star Wars: The High Republic Adventures (autor Daniel José Older, ilustrace Harvey Tolibao).

A to je jen první fáze (celkem budou tři). Po celý rok nás bude Disney/Star Wars ládovat novými počiny z High Republic. Jestli se v dohledné době dočkáme českého překladu některých z výše vyjmenovaných knih, je prozatím neznámé.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button