NovinkyPC

Amazon’s Crucible ze steamu pujde zpět do closed bety

Crucible jde zpět do closed bety, což je nezvyklé u hry, která šla ven relativně nedávno, přesněji 20.05.2020. Crucible jste si mohli zahrát do včerejších 18:00 a následně byl přístup do hry uzavřen všem novým hráčům. Pokud byste ale rádi pomohli v testování můžete se registrovat na této stránce. Během návratu k uzavřené beta verzi se Relentless Studios (která je součástí Amazon Game Studios) nechalo slyšet, že se bude držet svého stávajícího vývojového plánu, který můžete vidět na Trellu, a zároveň zváží zpětnou vazbu od „beta hráčů“ – kteří byli jen pravidelnými hráči až do tohoto týdne.

“For the most part, your experience as a Crucible player will stay pretty much the same while we’re in beta,” (Z velké části by se vaše zkušenost s Crucible neměla nijak změnit, i přes znovuvstoupení do beta verze) napsal franšízový vedoucí Colin Johanson. “One of the biggest changes you’ll see is that we’re going to schedule dedicated time each week when we as devs will be playing with the community and soliciting feedback. The game will be accessible 24/7 so you can continue to self-organize matches with other players—we recommend joining our Discord server to find players to queue against.” (Jednou z největších změn, kterou uvidíte, je to, že každý týden plánujeme vyhrazený čas tomu, abychom si zahráli s naší komunitou a získali tak okamžitou zpětnou vazbu. Hra bude přístupná 24/7, takže můžete pokračovat v zápasech s ostatními hráči kdykoliv chcete – doporučujeme připojení se k našemu discord serveru, kde najdete další hráče)

Crucible bylo staženo zpět do fáze beta testu hlavně kvůli nedostatku hráčů. V době psaní tohoto článku měla hra na steamu naráz jen 146 hráčů, což je pro Amazon a takto velký a nový projekt opravdu katastrofální počet. Celý postup je tak sice nekonvenční, ale o to rozumnější, Relentless studios navíc nemusí řešit finance na vývoj a jeden či dva kiksy si může dovolit, díky tomu že je vlastní společnost, jenž by si mohla koupit i několik zemí. Uvidíme jak bude vývoj hry pokračovat a přejeme vývojářům hodně štěstí.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button