MobileNovinkyPC

Trovo aneb nová konkurence pro Twitch?

Není to dlouho, kdy Microsoft ohlásil konec své streamovací platformy Mixer, protože nedokázal konkurovat Twitchi. Ovšem Tencent, celosvětově známá společnost, která vlastní i samotný Riot Games, se chce stát jedničkou a překonat tak i samotný Twitch. Nechme se ale překvapit, zda se jim to povede. Hodně lidí si myslí, že Trovo skončí stejně jako Mixer. Nutno je podotknout, že sice na jedné straně stojí Amazon, který je jeden z nejbohatších společností na světě, ale za to proti němu nyní konkuruje Tencent, který vlastní většinu videoherních studií a má obrovskou známost jak hlavně v Asii, tak i všude jinde ve světě.

Od nejméně března testuje Tencent v USA svou streamovací platformu. Tato služba se jmenuje Trovo Live a podle mnoha lidí, včetně mě, připomíná jak svou funkčností tak i svým vzhledem Twitch.

Pro streamery je zde i partnerský program, který je momentálně schopný platit těmto tvůrcům ze svého pěkně naplněného prasátka, které v sobě má přes 30 milionů dolarů.

Měli by se majitelé služby Twitch bát? Zatím opravdu nemusí, protože nejsledovanější livestreamy dosáhly teprve pár desítek diváků, přičemž se jejich Discord server může pochlubit pouze asi 5 000 členy. Každopádně je potřeba uvést, že tohle vše se děje under-radar a podle dostupných informací, se chystají k přechodu na Trovo jedni z největších streamerů Twitche a Youtube! Ještě tedy uvidíme, jak si Trovo povede po oficiálním spuštění.

TheKrysaa

Hráč celým svým srdcem i duší. Miluji knížky, videohry, filmy a sport.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
sedlak1cz
Host
2 let před

ahoj jsem začínající streamer

Back to top button