NovinkyPC

John Wick Hex už má datum vydání

Hra, která je příběhem zasazena do doby před prvním filmem, se na našich monitorech ukáže 8. října. Tvůrci z Bithell games připomínají svůj počin také novým trailerem.

Poměrně překvapivě se nejedná o FPS akci, ale spíše o strategickou hru ve stylu XCOM. Jen s tím rozdílem, že ovládáte pouze Johna Wicka a souboje neprobíhají v tazích. Tvůrci totiž do hry zasadili neobvyklý koncept, kdy vše probíhá v reálném čase a vy své akce plánujete na časové ose.

Čas se vždy v určitý okamžik zastaví a vy tak máte možnost naplánovat si, co uděláte. Musíte ale také myslet na ofenzivní převahu svých nepřátel. Nebyl by to totiž John Wick, aby se neustále nepotýkal s několika zabijáky najednou. Pokud si ani tak nedokážete představit, jak by to všechno mohlo fungovat, stačí se podívat na krátké gameplay demo.

https://www.youtube.com/watch?v=GQg0COwSX2s

Zdá se, že John Wick Hex bude nabízet opravdu nevšední herní zážitek. Mnoho strategických možností v kombinaci se zajímavých zasazením příběhu dává hře poměrně solidní potenciál. K dostání bude za $20 exkluzivně na Epic Store.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button