HryNovinkyPCPS4Xbox One

Zahrajte si betu Monster Hunter World: Iceborne DLC

Nejnovější rozšíření k Monster Hunter World jménem Iceborne, vychází pro konzole již příští pátek (pro PC až v lednu příštího roku), majitelé konzole PlayStation 4 si ale budou moci vyzkoušet betu již 30. srpna a potrvá do 1. září. Hráči vlastnící Xbox One se pak do mrazivých lokací této expanze podívají 2. září a opustí ji 5. září. K účasti v betě bude nutné mít zaplacený PlayStation Plus či Xbox Live.

K dispozici bude obsah jak pro single, tak i multiplayerové hráče, zpřístupní se nám quest Velkhana of the Frost a vývojáři z Capcomu upozorňují, že se máme připravit na “skutečnou výzvu pro veterány”. To ale nebude vše, co si budeme moci vyzkoušet – k dispozici budou další tři questy, jejichž splněním si odemkneme různé výhody po vydání hry – například navýšení maximálního počtu health potionů, kterými můžeme disponovat. Mezi další možnosti, které beta nabídne patří například možnost vyzkoušet si některé nové mechaniky, nové komba pro zbraně či View Mode sloužící k pořízení pěkných screenshotů.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button