NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Elden Ring kraluje v žebříčku nejprodávanějších her od začátku roku

Akční RPG, u jehož vývoje se podílel i autor světového hitu Hra o Trůny, dobývá světový žebříček nejprodávanějších titulů letošního roku. Elden Ring předběhlo poměrně lehce i takové tituly jako Horizon Forbidden West nebo FIFA 22. Studio FromSoftware si tak může gratulovat a myslím, že zcela právem. Výsledky zveřejnila společnost NPD Group, která se zabývá průzkumem trhu.

Podle společnosti NPD Group je Elden Ring nejprodávanější hrou letošního roku a dokonce i pátou nejprodávanější hrou za posledních 12 měsíců. A aby toho nebylo málo, tak se také jedná o dosud nejrychleji prodávající se titul od společnosti FromSoftware. Podle statistik se prodalo dokonce více než dvojnásobné množství kopií oproti hře Horizon Forbidden West, která v žebříčku zaujala druhé místo. Myslím, že první místo zůstane nějakou dobu určitě beze změny, ale stát se může cokoliv.

https://twitter.com/MatPiscatella/status/1502283039254081543

V žebříčku si můžete všimnout, že se v něm objevují samé mainstreamy. Takže první místo je určitě vydřené. Snad vývojáři neusnou na vavřínech a dál nás budou zásobovat tak kvalitními tituly jako dosud.

Máte rádi mobilní hry? Co říkáte na to, že na mobilní zařízení míří titul Call of Duty: Warzone?

Zdroj
Foto: From Software

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button