NovinkyPCPS5

Datum vydání Forspoken odloženo

Jedna z těch nejvýraznějších her, oznámených během loňského PlayStation Showcase 2021, byl určitě Forspoken. Hra, která nás zaujala svým vizuálem i slibovaným gameplayem si okamžitě získala své fanoušky, a lidi se nemohli dočkat dalších informací. Bohužel se dnes na světlo světa dostala informace od Square Enix, kteří hru vyvýjejí, že datum vydání pro Forspoken museli odložit. Naštěstí odklad nebude zas tak dlouhý jak bývá zvykem.

Datum vydání odloženo o 5 měsíců

Square Enix má na svém kontě pár velmi povedených kousků, ale i pár titulů, které zrovna neoslnily. Aktuálně studio pracuje na dokončení své poslední oznámené hry – Forspoken. Příběh mladičké Frey Holland, kterou záhadná brána přenese přímo z centra New Yorku do mysteriózní země s názvem Athia. Už na první dobrou to zní jako super zápletka. Během reveal traileru jsme taky viděli na jaké grafické úrovni se hra pohybuje, a jak dokáže těžit z next-gen konzolí. Z původního data vydání Forspoken nastaveného na květen však nezbylo nic. Budeme si tak muset počkat o 5 měsíců déle. Hra oficiálně vyjde až 11. října 2022.

Létání, boj i chytlavý příběh

Forspoken toho zatím slibuje fakt hodně. Přes létání, bojování s různými enemy až po chytlavý příběh ve smyšleném ale nádherně zpracovaném světě. Z oficiálního prohlášení studia víme, že potřebují těchto 5 měsíců navíc, aby hru doladili do detailů a mohla tak vyjít v perfektním stavu. Jestli se poučili z vydání jejich nepovedené Marvel’s Avengers je to jenom dobře, a 5 měsíců není tak strašlivá doba. Přeci jen chceme dostávat hry, které jsou kvalitní už od začátku a řešit problémy s optimalizací nebo prázdným světem nikoho z nás nebaví. Forspoken si můžete už nyní předobjednat pro PC a PlayStation 5. Těšíte se na novou hru z dílen Square Enix?

Zdroj
Foto: Square Enix

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button