NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Astro Bot skin přiletí do Fall Guys

Marketingové propojení herních společností, her nebo hlavních postav už známe. Přestože král v téhle oblasti se věnuje trošku jinému Battle Royale, Fall Guys umí taky přinést nějakou tu zajímavou crossover spolupráci. Jestli ještě stále patříte mezi fanoušky téhle “skákačky” a zároveň jste nadšenci do VR, uděláme vám radost. Ne, není to Fall Guys VR, z toho by nám pravděpodobně bylo dost blbě po pár minutách hraní. Ale PlayStation a Fall Guys se dohodli na společné kooperaci. Ve hře se tak objeví Astro Bot skin!

Astro Bot skin v shopu

Nebudeme si tady nic moc nalhávat. Jedná se o klasickou spolupráci mezi dvěma studii. Do Fall Guys přibydou nové skiny. Tentokrát to bude Astro Bot skin a T-Rex skin. Oba dva jsou klíčové postavy ve VR dobrodružství na PlayStationu. Oba nové skiny vám budou k dispozici v in-game shopu a koupit si je můžete za svoje kredity (Kredity ti budou stačit Qui-Gon Jinne!) T-Rexe si budete moci pořídit za celkem 10 vašich korunek. 5 za vrchní část skinu a 5 za tu spodní. Skiny budou v obchodě od 10. do 13. března.

Nové skiny nejsou jenom skiny?

Zdá se, že výtvarníci a animátoři ze studií v Sony, si s tímhle novým skinem dost vyhráli. Podle všeho nechtěli pouze plácnout nějakou barvu na defaultní postavičku a nashledanou. Údajně při vytváření skinů zkoumali každý úhel, který při hraní používáte a chtěli konečný obraz vytvořit k dokonalosti. Pokud se vám bude třeba zdát, že Astro Bot nevypadá tak úplně originálně. Budete mít pravdu. Designéři museli upravit proporce nových skinů tak, aby zachovali původní vzhled postav, ale zároveň zapadli do grafického a modelového konceptu Fall Guys. Ale tyhle technické řeči nechme stranou. Nové skiny! Už brzy ve Fall Guys! A přímo v shopu!

https://youtu.be/bv2nK8EfO34
Zdroj
Foto: Fall Guys

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button