AnimeNovinky

Legendární Bastard!! brzy na Netflixu

Nemilosrdný, temný, arogantní, neuvěřitelně mocný a promiskuitní. I tak by se dal popsat hrdina dlouho očekávané anime adaptace kultovní manga série z roku 1988 Bastard!!: Heavy metal, Dark fantasy. Kdysi jsem si myslela, že se Bastard!! a jeho vypracované tělo nemá šanci dostat na obrazovky. Bylo to však v době, kdy neexistoval Netflix. Dark Schneider tak v roce 2022 konečně dostává svou šanci a první oficiální trailer.

Bastard!!: Heavy Metal, Dark Fantasy je japonská manga série napsaná i ilustrovaná Kazushim Hagiwarou a vycházející pod křídly jednoho z největších japonských nakladatelství Shueisha. Příběh se odehrává v post apokalyptickém světě, kde jsou monstra a magie na denním pořádku a panenství má stále nějakou váhu. Nařáchlý čaroděj Dark Schneider se prosekává nepřáteli, systematicky likviduje monstra a navštěvuje jednu vesnici s metalovým jménem za druhou. Není tajemstvím, že je Kazushi milovník metalu. A Dungeons and Dragons. Inspiraci čerpal z obojího, takže místa i hrdiny pojmenované po kapelách z 80. let najdeme na každém rohu. Včetně království Metallicana. Perličkou je fakt, že kvůli nesmyslnému licenčnímu poplatku musela být všechna tato jména v americké verzi změněna.

I když poslední kapitola mangy vyšla v roce 2010, není stále ukončena. Bohužel, mezinárodní vydávání tohohle skvostu bylo rokem 2010 ukončeno.

O produkci Bastarda!! se postará Liden Films, kteří stojí například za Tokyo Revengers nebo Berserkrem. Anime adaptace by měla mít dle oficiálních zdrojů 24 dílů nabouchaných akcí k prasknutí. Ostatně, po shlédnutí správně metalového traileru, se o tomhle předpokladu můžete přesvědčit sami.

Ač nás celosvětová premiéra čeká v tomto roce, přesné datum zatím nebylo vyzrazeno.

P.S. Dark Schneider: There is an invariable rule in men’s battles, it states: ‘An ugly, macho guy can never beat an intelligent, popular, slender and handsome hero.’ Your fate was sealed when you showed up with your ugly face.

No, nemilujte ho.

Zdroj
Foto: cbr.com

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button