ExkluzivněGoogle StadiaNovinkyTéma dne

Gamescom 2019 | Google Stadia

Samostatnou prezentaci uspořádal i Google pro svoji nadcházející streamovací konzoli Stadia. V téměř čtyřiceti minutách jsme se o ní dozvěděli bližší informace a také tituly, které si budeme moci zahrát. Používat konzoli budeme moci na jakékoliv obrazovce, na kterou jsme zvyklí – ať už je to monitor, televize, tablet či mobilní telefon. Stačí pouze vlastnit Google Stadia ovladač a v případě rozlišení i patřičnou rychlost internetu. Rozdělení rozlišení v závislosti na rychlosti internetu můžete vidět na obrázku níže. Těšit se tedy můžeme na maximální zážitek ve 4K a 60 FPS. Founder’s Edition konzole bude stát 129 dolarů, tedy něco málo přes 3000,- Kč. V ceně je ovladač a Google Chromecast.

Velmi příjemným překvapením bylo odhalení Cyberpunk 2077 pro Google Stadia. Dostali jsme také nový trailer pro tuhle pecku od CD Projekt RED, který obsahuje gameplay záběry.

https://www.youtube.com/watch?v=CcsZHPdMr1M

Další herní novinkou pro konzoli od Googlu je Destiny 2 se všemi dnes dostupnými DLC plus Shadowkeep annual passem. Dostalo se nám samozřejmě i příslušného traileru, který můžete zhlédnout níže.

https://www.youtube.com/watch?v=dsyj8bEVeyc

O ostatních hrách už jen v rychlosti. Těšit se můžeme například na Darksiders Genesis, Orcs Must Die 3, Destroy All Humans, Mortal Kombat 11, Superhot, Doom Eternal, Elder Scrolls Online a samozřejmostí je i Borderlands 3 či Watch Dogs: Legion. Google Stadia vychází již v listopadu, zpočátku ale (prozatím) nebude dostupná v České republice.

https://www.youtube.com/watch?v=Je1HzoAEU1E

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button