HryNovinkyPS4PS5

PlayStation Plus – únor: Boj, dračák a zábavný park

Jako každý měsíc i PlayStation Plus – únor nebude výjimkou a dostanete k dispozici nové hry zdarma. Tentokrát se jednotlivé kousky snad od sebe nemohou více lišit. Což samozřejmě není na překážku a Sony tak má možnost oslovit více lidí. Tento měsíc jsou v nabídce dvě hry na PS4 a jedna na PS5. Musím říct, že tentokrát je to nabídka slušná a snad téměř každý tam má možnost najít si to své.

Co nám modří přichystali?

První hrou měsíce února je EA Sports UFC 4 pro PS4. Musím přiznat, že tohle není úplně můj šálek, ale pokud jste fanouškem tohoto bojového sportu, je to jistě hra pro vás. Vytvořte si vlastní postavu a projděte s ní celou cestu od neznámého amatéra až po UFC superstar. A pokud vám nestačí Career mode, můžete se postavit ostatním hráčům ve dvou samostatných módech.

Další hrou tohoto měsíce je Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure pro PS4. Pozor přístupná zdarma je pouze verze pro PS4, pokud byste rádi verzi pro PS5, je mi líto musíte si ji koupit sami. Užijte si první dobrodružství ze světa Wonderlands, kterým vás provede Tiny Tina z Borderlands, jež bude vaším Pánem Jeskyně. Vžijte se do jednoho z Vault Hunterů, který se snaží vžít do role postavy v Tinině hře. Ale pozor pravidla i svět se mohou kdykoli změnit podle toho jak se Tině zrovna zachce.

Poslední hrou PlayStation Plus – únor je Planet Coaster: Console Edition pro PS5. Podobně jako u předchozí hry, nabídka platí pouze pro PS5 verzi. Postavte si svůj vlastní zábavný park. K dispozici máte přes 700 různých objektů a další si můžete vytvořit sami. Návštěvníci reagují v reálném čase a podle toho můžete nastavovat své ceny a instalovat nové atrakce. Své výtvory můžete sdílet s ostatními a stejně tak můžete stahovat díla jiných hráčů. Kreativitě se tady meze nekladou.

Tak takové hry vám Sony nabídne v únoru. Myslím, že je to celkem slušná nabídka. Hry budou dostupné od 1. 2. a stahovat je můžete až do 28. Já už mám vybráno a co vy?

Zdroj
Foto: Sony

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button