NovinkyPC

Apex Legends – Šílený warlord hlásí příchod

V Apex Legends během pár dní začne nová, dvanáctá sezóna. A jak už to tak bývá s novou sezónou přichází nová Legenda. Tentokrát je to žena, která toho má dost za sebou, ale nedovolí aby jí to zastavilo. I ve svých 55 letech je úctyhodný protivník. Nebo možná právě proto, protože zkušeností má víc než dost.

Nový přírůstkem mezi Legendy je Mad Maggie, vlastním jménem Margaret Kōhere. Rodačka ze Salva se společně se svým nejlepším kámošem Fusem vypracovala z ničeho na žoldáka, a pak i na vůdce své vlastní bandy. Po připojení Slava k Syndikátu se pouto mezi přáteli přetrhlo, protože měli odlišné názory na budoucnost. Maggie se jako patriotka nechtěla smířit s nesvobodou své planety a podle toho i konala. Syndikát ji však nakonec zajal a odsoudil k boji na život a na smrt v Apex Games. Maggie svoji kůži rozhodně zadarmo nedá a je zdatným protivníkem. Pomocí Riot Drillu spálí své nepřátele i skrze překážky. Její pasivní schopnost Warlord’s Ire jí dovolí zvýraznit zasažené nepřátelé a navíc díky ní běhá rychleji s brokovnicí. A skrze svou ultimátní schopnost Wrecking Ball, vystřelí kouli, která vybuchne v blízkosti nepřátel.

Do Apex Legends prostě přichází šílený warlord, se kterým si není radno zahrávat, protože tahle dáma nevypadá na to, že by chtěla v nejbližší době umřít. Zato smrt ostatních ji rozhodně nerozhází. Salvo se od Syndikátu samo neosvobodí, takže má rozhodně pro co bojovat. A takoví neumírají snadno. Takže co říkáte na nejnovější přírůstek? Zkusíte s ní pokořit své nepřátele? Vyzkoušet si ji můžete už od 8. února, kdy začíná nová sezóna.

Zdroj
Foto: Electronic Arts

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button