NovinkyPC

Warhammer 40,000: Chaos Gate nabídne čtyři speciální classy

Studia Frontier Foundry a Complex Games se podělily v novém traileru o celkem čtyři speciální classy „Gray Knights “ ve Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters. Připravovaný díl ze série byl poprvé odhalen již na Future Games Show v loňském roce, ale vyjde teprve letos a to pro PC. Konkrétní datum zatím zveřejněno nebylo.

Vývojáři nedávno sdíleli informace o tom, že se několik vyvolených z vašich řad Gray Knights může specializovat a stát se tak pokročilou třídou se speciálními schopnostmi. Původně hráči začnou se třídami které nesou názvy – Justicar, Interceptor, Purgator a Apothecary.

Během kampaně lze získat přístup ke speciálním classam každé postavy.

  • Paladin – válečník s brutální silou
  • Chaplain – buffy a podpora
  • Librarian – mág a teleportace
  • Purifier – boj na dálku

Hráči se ke specializaci dostanou pomocí dovednostních bodů a kromě zaměření se dostanou i ke speciální sadě dovedností. V traileru se můžeme podívat jak se postavy budou projevovat a jakými schopnostmi disponují.

Fanoušci série si tak mohou mnout ruce a vyhlížet vydání nejnovějšího dílu. Ale na něco čekat vůbec nemusíte. Na Epic Games Store je k dispozici hra zdarma jako každý týden. Oddechová skákačka Yooka-Laylee je k dispozici až do 11. února do 17:00. Takže to nepromarněte.

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button