NovinkyPS4PS5

Horizon Forbidden West přichází s příběhovým trailerem

Očekávané RPG Horizon Forbidden West, pokračování úspěšného Horizon Zero Dawn, se chlubí nový trailerem. Do vydání zbývá ještě asi měsíc, ale čím víc se kýžené datum přibližuje, tím víc člověk baží po nějakých těch novinkách. Tentokrát se můžeme potěšit příběhovým trailer, který nám aspoň trochu poodhaluje, na co se těšit.

Světem se šíří nebezpečná nákaza, která ničí zemi. Objevují se nové stroje, které jsou neovladatelné a agresivní. Lidé hladoví a umírají a nikdo neví, jak tento mor zastavit. Řešení se možná skrývá na Zakázaném Západě (Forbidden West), oblasti zahrnující postapokalyptické území Utahu, Kalifornie a Nevady. Tam na Aloy čekají nové druhy strojů, nové kmeny a samozřejmě noví přátelé i nepřátelé. Řada postav, se kterými jste se měli možnost setkat v předchozím díle, se vrátí. Stejně tak se vrátí i část mecha-zvířátek, naopak velkou novinkou bude možnost podvodního průzkumu. Na Západě nám nejvíc zavaří Regalla, která, zdá se, má za s sebou neznámou vyšší sílu, která jí poskytuje podstatné výhody oproti ostatním skupinám. A podle posledních chvil traileru odhalíme i něco více z minulosti našich předků. Aspoň to naznačuje záhadná postava na konci, která má určité spojení s super umělou inteligencí GAIOU. Tu mimochodem hraje herečka, která má s postapokalyptickými a umělými inteligencemi nezměrné zkušenosti. Není to totiž nikdo jiný než Carrie Ann Moss.

Horizon Forbidden West vypadá, že dále míchá koktejl, který učinil první díl tak úspěšným. Zajímavý příběh v kombinaci se zajímavým prostředím a dobrým gameplayem. Uvidíme zda Guerilla Games zabodují i podruhé. Já osobně už se nemohu dočkat 18. 2. 2022, kdy hra vychází pro PS4 a PS5.

Zdroj
Zdroj obrázků: Sony PlayStation

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button