NovinkyPC

Staňte se žoldákem ve střílečce CROWZ

Vývojářské studio RoyalCrow s vydatelem Thumbage nám konečně představilo pozadí nové multiplayerové střílečky CROWZ. V té budete hrát za nájemného vojáka jménem Crow, který má spolu se svým týmem za úkol získat vzácný zdroj suroviny Q-on. O Q-on stojí všechny vlády světa, takže vás čeká spoustu nepřátel a nekonečné boje. CROWZ je navíc pouze pro dospělé. Respektive má obsahovat spoustu násilí a krve. Takže se můžete těšit na to, že si válečné zóny budete moc užít dosyta a bez dětského remcání jako ve Fortnite.

Zvláštností má být především prostředí, ve kterém se vaše mise budou odehrávat. V tom vám překážku může kromě nepřátel udělat i samo okolí například v podobě meteoritů. Jednou z věcí, která hru také bude ovlivňovat jsou vedlejší účinky drog. Nicméně cíl žoldáka je stále stejný. Je jedno koho zastřelíte, hlavní je, že z toho budete mít určitý finanční obnos. Datum vydání je bohužel stále neznámé, nicméně se počítá s tím, že to bude někdy během roku 2022! Takže co, těšíte se na CROWZ tak jako my?

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button