NovinkySeriály

HBO je tady s prvním teaserem na sraz Přátel | Novinka

Tak je to konečně tady. Na sraz asi nejslavnější party Přátel nás láká první teaser. Dlouho se nevěřilo, že tento speciál vážně vznikne, ale nakonec to vypadá, že se sny fanoušků sitcomu vyplní. Parta Přátel v čele s Jennifer Anniston (Rachel), Courtney Cox (Monika), Lisy Kudrow (Phoebe), Mattem LeBlancou (Joey) Matthewem Perrym (Chandler) a Davidem Schwimmerem (Rosse) se skutečně vrací a to ještě dříve, než se předpokládalo. Oficiální debut na HBO Max je totiž už 27. května 2021.

Opět tradičně připomenu, že HBO Max v České republice stále není, takže si na něj fanoušci u nás ještě chvíli počkají. To ale nemění nic na tom, že na tuhle tu bandu kamarádů se vyplatí počkat. K tomu všemu kromě všech hlavních postav je přislíbena i řada dalších hostů. Je potvrzen například Justin Bieber, Lady Gaga, korejská skupina BTS nebo slavný fotbalista David Beckham.

Bohužel nevíme vůbec nic o nějaké zápletce nebo bližšímu příběhu. Teoreticky se dá asi hovořit o tom, že se všichni sejdou, k tomu tam budou i jejich děti, Rachel a Ross budou mít furt vztahové problémy, Chandler bude bohatý byznysmen, Monika domácí puťka, Joey slavný herec, který prorazil v Hollywoodu a Phoebe si vzala Ant-Mana, takže se asi stala superhrdinkou? To jsou ale pouze mé teorie.

I když teaser nic neukazuje, já měl husí kůži. Takže ho zkoukněte a vydržte, jsou to Přátelé, ti vždycky stojí za to.

https://www.youtube.com/watch?v=MedRN92V6lE&t=30s

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button