NovinkyPC

Zeri – šampion, který vás šokuje

Riot ve svém prohlášení z roku 2021 oznámil, že se chystá v následujícím roce vydat šampiona pro každou z linek a že první hrdina roku 2022 bude AD Carry. Jejich příslib se nyní začíná plnit s příchodem Zeri jiskry Zaunu – nejnovějším přírůstkem do rodiny League of Legends šampionů. 

Trocha příběhu

Zeri je uličnice s jedinečným vztahem k elektřině, která reaguje na její emoce. Proto jí její matka vyrobila pušku, která používá právě Zeriiny emoce jako munici a zvyšuje tak sílu jejich útoků, aby mohla efektivněji vést boj proti chembaronům, kteří terorizují obyvatele města Zaun.

Stručný přehled schopností 

Pasivní schopnost: Zeri se začne pohybovat rychleji, když dostane štít a také, když zaútočí na nepřítele se štítem, sama štít obdrží. 

Q – Burst Fire Pasivně: Auto-útoky udělují magické poškození.
Aktivně: Vystřelení dávky sedmi nábojů. 

W – Ultrashock Laser: Elektrický pulz, který zpomalí prvního zasaženého nepřítele. Pokud pulz trefí terén, promění se na laser a ten zpomalí všechny nepřátele v určitém okruhu. 

E – Spark surge: Úskok na krátkou vzdálenost (v případě dotknutí se terénu jej Zeri přeskočí a značně tak zvětší délku úskoku). Tři útoky, jenž vyšle po úskoku, projdou skrz nepřátele, které by jinak zasáhly. 

R – Lightning Crash: Udělení poškození do všech nepřátel v určitém okruhu. Po zásahu nepřátel se Zeri zvýší rychlost pohybu, rychlost útoků a zvýší se poškození, které působí.  

Zeri si mohou hráči vyzkoušet již nyní na PBE. Jinak bude k dispozici od 20. ledna.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button